måndag 14 januari 2013

1000 besökare!!! snart!!! Utlottning!

Hej och hå! insåg just att om bara 6 besök så har jag haft 1000 besökare sedan starten av bloggen för inte ens ett år sedan! och jag lovade ju vid 500 besök att vid det dubbla skulle en utlottning ske igen..så det är bara att sätta igång!

Gilla bloggen på Facebook och skriv en kommentar här inne på bloggen med, så ska vi se vad som kan komma att bli vinsten.. jag ska lura lite på det och återkomma i nästa inlägg om detta.
Häng med nu! kanske blir det just du som vinner.... LYCKA TILL!    Mia.

sakta men säkert.....och lite nya bilder

Mitt färdiga Nepal-ulls-halsband
God måndag! nu var det längesedan..igen... jaja, jag ska försöka TA mig tid..både att pyssla, som det varit dåligt med på det sista, och att göra blogginlägg...Har alldeles för mycket i skallen nu tror jag. Har väl kommit till en punkt i livet där jag känner att jag själv måste ta tag i och se till att de blir förändring på vissa saker och inte stillasittande låta saker ske. Vill man ha förändring får man jobba för det själv. Basta.
Ovan ser ni resultatet av nepal-ullen.. Härliga halsband! älskade av både dottern och mig. Så det kommer att tillverkas ett gäng till, och några av dem kommer att komma ut till salu.
har haft ett litet men angenämt bekymmer om lampskärmar i köket nu då adventsstjärnorna fått packas ned. Ville ha ett par som jag kan byta ut  på ett lätt vis om jag känner för. Men de flesta som finns att köpa färdiga är av en annan modell att sätta fast direkt på själva lampfoten numer, och inte sådan 'klämma' man sätter på glödlampan.. så jakten gjorde att jag fick göre en djupdykning i mina egna pysselsaker. Resultatet ser ni på nästa bild. Hade gjort nya lampskärmar av två riktigt gamla stommar, tänkt till sovrummet, men passade alldeles ypperligt i köket...är faktiskt ganska nöjd.
Dessutom fick jag lite nya ideer när jag stökade runt bland allt pyssel... här får ni några peakar bara.. resultatet levereras när det är färdigt.
På onsdag ska jag till min pysselsjäl, Annie! oj oj oj vad här ska planeras, pysslas, idekläckas och framför allt mysas! jag längtar!
I torsdags gjorde jag något dumt.. eller ja kanske hade jag bara lite otur, jag gick o ramlade när jag skulle åka hem från jobbet. Trampade 'fel' och föll handlöst! gjorde mig illa i både handflator och ett knä, men framför allt gjorde jag min fot riktigt illa. Får se om jag behöver uppsöka läkare eller om det släpper snart..jaja, ont blod förgås inte så lätt sägs det ju. Nu ska jag se till att den lilla prinsessan får lite lunch i sig. sedan väntar jag hem 2 av barnen från skolan och kan be dem gå ut lite med syster. ha en fantastiskt bra start på en ny vecka mina vänner!, Det ska jag försöka ha, trots onda kroppsdelar. tusenkramar!!, Mia.

Fjärilar kommer att bli tillverkade många i vår på ett eller annat sätt........

min lampskärm i tyll/från min mormors g:a gardiner och givetvis seconhand-fyndade skärmstommar...

med vit färg/säck-väv och ovanstående attiraljer får ni se vad det kan bli......
den som väntar får se;) 

torsdag 3 januari 2013

2013....

Ull från Nepal

God hjärtlig fortsättning på 2013! hoppas att ni hade ett gott slut och ett gott nyårsfirande alla därute. Här blev det en lugn och alldeles perfekt nyårsfirande. Jag och maken lagade oxfilé till middag och barnen hade önskat taco. Sedan kollade vi på film på tv´n och när själva tolvslaget närmade sig, så tittade vi på varandra och orkade inte öppna vår kylda bubbel att skåla i, så skålen blev i Kalle sprätt/kiwiläsk...;))) såååå skönt att vakna och veta att barnen hade en bra nyår, och således vi. Alltför många barn har tyvärr upplevt alkoholens fasor under denna helgen..men den diskussionen tar vi vid ett senare tillfälle, för är det något jag samhällsengagemang jag har så är detta en av dom....
Jag har konstaterat att jag inte är någon `typisk`bloggare.. utan jag gör inlägg lite då och då, vilket passar mig bra egentligen eftersom min tid ( liksom så många andras) fylls av jobb och familjeliv. Däremellan ska det ju fyllas av en massa annat oxå.. såsom pyssel!!;) därav bilden ovan..
Var i Ullared för ett tag sedan och passade då på att gå in i Panduros shop där nere, och fyndade lite kulor/pärlor/bollar gjorda i ull från Nepal, likaså snören ( eller vad man ska kalla de).
Genast ville jag göra pyssel! bild på det färdiga resultatet kommer senare...men kan säga att jag blev nöjd, och dottern likaså...
Nu ska jag ge mig in i duschen för ett jobbpass väntar i em. och jag jobbar natten så känns som man har lite att göra innan man lämnar hemmets lugna vrå. Ha en fantastiskt bra torsdag.
Tusenkramar, Mia.
Norrgårdens egen design... inom kort kommer utförsäljning på en hel del saker därifrån....håll ögonen öppna!