onsdag 1 maj 2013

Loppispremiär med fynd!

Tjipp och hallå! välkomna till..... ja inte hajk, men lillstugans loppis! och välkommen 1 maj! välkommen underbara sköna Maj med loppis-premiärer överallt runt omkring i bygderna. Och välkommen alla fynd, alla solstrålar och allt kommande härligt med loppisar och pyssel.
Ja jag har varit på loppispremiär (för mig) idag, med min älskade kära Annie! och om vi har fyndat! jag har köpt ett virkat äldre överkast för hela 10:-, en sil/tratt till en gammal mjölkkanna för 20:- (ser ni vilken fin lampa den kommer att bli;) jag har fyndat en fantastisk bricka att kunna ställa i sängen, från det anrika engelska Worcester ware för 10:- (fynden står på den på bilden överst) helt felfritt! och med en intakt etikett inunder.
Och jag är sååå lycklig! jag har andats energi! frotterat mig med loppis-människor och en hel massa konstiga saker har bytt ägare idag. Jag tror nog att vi alla tycker att vi har fyndat. nu gäller det att sätta igång med lite pyssel oxå. Och sedan hitta nya platser i hemmet för en del av fynden. En del kommer dock att antingen hamna på tradera eller bli omgjorda i ren återbruksanda. Nu är det bäst att ligga i lite grann. För inte kan jag spara allt jag köper utan att något åker ut.. eller???..

en underbar liten skål/kopp eller nåt, med en alldeles bedårande liten mygga slipad i botten...  

Detaljbild av det fantastiska överkastet.
Jag hoppas ni har fått en liten aning om hur fantastiskt det varit i dag. Och många mer sådana dagar väntar...
Avslutningsvis bjuder jag på en bild av min färdiga "brädhus-tavla". Dessa kommer jag att göra några fler av, och lägga ut till salu både på tradera och här. Och har man vägarna förbi lillstugan någon gång under sommaren när vi har öppet så kan man om man har tur hitta någon där oxå.. alla unika och ensamma i sitt slag... Ha en fantastiskt skön kväll så här den 1 Maj.  Tusenkramar, Mia.


3 kommentarer:

 1. Vilka härliga fynd det blev igår, själv är jag saligt lycklig över den där rosablommiga skålen från Italien som jag tvekade så länge på men sedan köpte ändå. Den har blivit en stor favorit;)

  Önskar dig en fantastisk dag
  Massa kramar
  Annie

  SvaraRadera
 2. Jösses vilka härliga fynd du gjort ...gillar den där silen skarpt
  ha en trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Så himla kul med loppisar!!!!Härliga fynd du gjort;)
  Nu var det ett tag sen jag var på loppis, så nu börjar jag att längta efter dom, hihi....blir nog snart;)
  Ha en fin helg!!
  Kramisar

  SvaraRadera