fredag 28 juni 2013

Fredag och semester....

God fredags-förmiddag. Så har då fem dagar redan gått på min semester.. Jag ska ha 3 veckors semester och sedan ska jag i direkt följd njuta av att vara föräldraledig med vår minsta krabat. Hon fyllde 2 den 19 maj. Och känner att det är nu som jag ska passa på att njuta, njuta av de underbara små som växer så fort. Redan nästa år när hon är 3 så har hon ett helt annat behov av att 'leka' med andra barn i samma ålder. Så är det någon gång jag ska få mysa och pysa och njuta av min lilla är det ju nu. Lite sorg är det allt att detta är sista barnet, men med tanke på att jag fyller 47 och att det är barn nr.5 så är jag rätt nöjd ändå ;) får hoppas på barnbarn så småningom istället... Här kommer ju inte vara 'barn' tomt på måååånga år ännu.. härligt!! 
jaja, tiden går fort, det kan vi alla konstatera. Tid skulle man ha lite mer av.. tex på kvällen då barnen lagt sig.. då kunde tiden gå liiiite långsammare så man slapp uppleva att man sitter uppe på nätterna för att pyssla, umgås med maken och kanske kolla på något bra tv program man vill se, för visst är det så att OM det finns något sevärt på tv så nog är det inte fören kl är alldeles för sent. 
Nu tänkte jag bara bjuda på en kavalkad av lite bilder som symboliserar ledigt,kärlek och att man ska ta till vara på nuet.. som en mycket kär vän har som ordspråk..
                                     
   'Tiden är knapp- Lev i nuet'
                                                       Annie (CbA)  www.choicesbyannie.com


Älskad make och pappa! 

smulan, världens goaste katt

ett gott rekommenderbart vin, livsnjutning! 

vuxenoasen!

midsommar-kärlek!!!

på väg på minisemester i danmark! LOVE!!

sommarlov! då badar man oavsett!
Nu önskar jag er alla en underbar helg! och kom ihåg, lev livet för det är bara ni som kan leva ert liv... tusenkramar, Mia.

3 kommentarer:

 1. Du vackra människa, så kloka ord. En dag som denna gör sig livet mer påmint än andra. Härliga bilder du visar och längtar tills vi ses imorgon.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Jaa man ska tillvara på nuet...verkligen....fina bilder du visar:)
  Ha en fin semester min vän!
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Tack för titten min vän!!!
  Tycker du har en fin "vuxen oas" ;))ser så mysigt ut!
  Ha det gott!
  Kram bia

  SvaraRadera