tisdag 28 maj 2013

snart är den sköna sommaren här.....och vårsoare likaså....

OJ! Snart har hela Maj månad gått... redan den 28'e idag! Jag fattar inte vart tiden tar vägen. Man tycker att man har gott om tid till olika saker man planerar att göra, men när man väl ska sätta händerna i det så inser man att man inte alls har så gott om tid. Sen ska ju allt det där vanliga flyta på oxå, barn,man och hem och jobb... Känns vansinnigt skönt och privilegierat att inte behöva jobba mer än 65% utanför hemmet. Det tar sin lilla tid att vara 5-barns-mamma, hustru och allt det andra. 
Just nu håller jag på att fixa lite vinster till 2 av barnens skola som ska ha en vårsoare på Torsdag. Vi föräldrar brukar fixa det mesta men barnen sköter lotterierna (förutom införskaffandet av vinsterna bla.)och sedan har de ett uppträdande med musik. Korv och fika står givetvis på programmet.
Tyvärr kan jag inte vara med detta året, har faktiskt varit med i 13 år nu, och har en del år kvar, den minsta är ju 2. För jag ska jobba. Och då kan jag tillsammans med en annan mamma bidraga med ett 'vuxenlotteri' i alla fall.
Därav skapandet av lite priser.
Små griffeltavlor
Idag blev det ett kort kort kort,inlägg. och bara en bild. men som sagt, här är bråda tider i Norrgården. Nu ska här lagas mat till familjen. Kålsoppa m köttfärs blir det.  Inte barnens favvo, men föräldrarna gillar det så ibland får det bli 'vuxenmat' oxå ;) ha en härlig tisdagskväll alla"!
tusenkramar, Mia.

3 kommentarer:

 1. Hej min vän!!!
  Så himla fina griffeltavlor du gjort!!!
  Man behöver inte alltid göra långa inlägg tycker jag...det är lika roligt med korta ;)))
  Ha en fin kväll...här har det varit sommar väder idag;)
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Gud så fina Mia!! Ingen kommer vilja ha mina vantar ju;)

  SvaraRadera
 3. Jättefina griffeltavlor..
  kram Rosa

  SvaraRadera