måndag 19 augusti 2013

Sommarlovet och ledigheterna är slut....

Sommarlovet 2013 och min ledighet är slut. 
På ett sätt är det ganska skönt att vardagen återgår till rutiner.. eller åtminstone ett försök till rutiner... Jag trodde jag skulle hinna blogga under min ledighet, men.. faktum är att det varit skönt att ta semester från det oxå.  Jag har väldigt höga ambitioner att vilja göra och hinna med saker.. men tiden är ju som sagt inte mer än den är... och så lever man ju ett familjeliv med allt vad det innebär. Det känner nog de flesta igen sig i.
Här har varit  bla.scoutläger,övernattning i vindskydd, bad och blåbärsplockning. Varvat med lite pyssel dock. För nu kommer vi snart till årets stora event!!! Hantverksmarknaden i Remma by!
Söndagen den 15 september närmare bestämt. Och där kommer jag att befinna mig med en del nyskapat av gammalt (återbrukat) i egenskap av Norrgårdens Design.
Hoppas ni hittar dit! kl. 10-15 håller vi på.
Här kommer en liten sommarkavalkad av bilder ...ha en skön höststart allihopa! det ska jag, för en liten lugn period av 2,5 veckas jobb åtföljs av en semesterresa till Grekland den 5 sept. ses snart igen! tusenkramar, Mia.

En liten kvällsoas där vi ofta sitter jag och maken...

Malmö Dragway, (ett gammalt intresse vi har.....)



mor och 2 av 3 döttrar...

kvalitetstid i vindskyddet...

blåbärsskogen....


återbruk.....

kärlekspotatis...

Återbruk och skapande till Remma marknaden...

gamla trasiga tegelpannsbitar går med att återbruka....

Ett härligt avslut på ledigheten.. min första bock nedlagd, dessutom mitt första rå någonsin !!! LYCKA!


2 kommentarer: