onsdag 18 juli 2012

rekord.....och lite puschning....

Ja så var då tisdagen förbi... inte vart vi direkt ner-sprungna av kunder ..men vi slog i alla fall rekord..för oss....
Och vi är glada, men  vi blir aldrig nöjda, för det skulle ju innebära att vi inte ansträngde oss för er, våra potentiella kunder. Så vi kämpar strävsamt på. Och det är KUL!!!!balsam för själen kan man kalla det..
Andra åker på spa, skaffar sig egen tid på gymmet..eller reser på resor med bara tjejer...men vi, vi har vårt pyssel och vår loppis.
Inne i butiken finns en hel del fin sommarläsning just nu..passar ju bra med tanke på vädret...många fina pocket och böcker...lite fina barnkläder och en hel del Annie och Mia pyssel finns det oxå...
Vill gärna puscha för en dag i Augusti som ni ska lägga på minnet. Den 25 augusti kommer Örerydsrocken att gå av stapeln i samband med att Öreryd firar 750 år sedan de nämndes i skrift...då kommer det oxå bli lite bakluckeloppis, vilken vi gärna bjuder in till, och även en del marknadsstånd kommer att finnas med diverse saker. då kommer VI att finnas där! med ett eget marknadsstånd med Mia och Annie saker. Förhoppningen är även att ha en baklucka m loppis saker också.
Föranmälan kan jag ta emot om det finns intresse för antingen det ena eller det andra. oavsett vilket till en liten symbolisk summa av 50:- per bil/marknadsstånd. ring, maila eller smsá mig.
kramar till alla loppisälskare därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar