måndag 8 april 2013

Bröllopsfirande, jobb och projekt......

Hej alla pyssel och loppis-fantaster... Så har då en tid gått och det är redan den 7 april, påsklovet är slut och skolan har tagit tag i vardagen igen. Vilket jag tycker är skönt. Även om jag älskar mina barn och att vara tillsammans med dom så behöver de den dagliga strukturen som skolan ger.
Vi har hunnit med en hel del här hemma, först och främst måste jag gratulera min andra hälft, Annie, för hon har nämligen gått och gift sig!!!! tjiho!!! hurra och grattis! vi (liksom många andra) fick förmånen att gratulera brudparet som nygifta i lördags och jag kan säga att de båda strålade ikapp!!!god plockmat och mingel och en massa trevliga människor! vill ni se bild på de nygifta tu så gå in på www.husetnummertio.blogspot.se
En ny liten skylt som tillkom av spillträ som normalt eldas upp här hemma.....

Mitt hallprojekt... in progress...
Jag har en hall som jag inte är riktigt nöjd med.. Vi är 2 vuxna och 4 hemmavarande barn (barn 5 bor inte hemma längre) och hallen måste bara fungera utan att man ska snubbla in över alla skor, hitta en krok/galge att hänga sin jacka på. dessutom händer det ju faktiskt att vi får besök, och då finns det väldigt lite utrymme att ta vägen med sina kläder i hallen. Så jag har en ide om att den gamla dörren ( som kommer från husets byggnadsuppförande 1849) som satt i det gamla köket, med tunn masonit fastspikat m tusen småspik. Och som jag tog till vara på då vi gjorde nytt kök i höstas/julas. Den ska skrapas, dock inte helt, utan vill ha kvar lite av en del färg som vittnar om alla år den funnits. Sedan ska diverse gamla krokar, eller nyare smidda, sättas upp funktionellt på dörren som i sin tur ska fästas på väggen i hallen... galgarna ska bort... tror jag i alla fall.. vad tror ni? tror ni att jag kan skapa mer utrymme på så sätt... sedan får jag ju fortsätta med att hitta bättre plats för skorna osv.....ja ja.. vi får se.. i vilket fall så är det superkul att skrapa dörren... hitta ett litet nyckelhål som var igen spacklat som förmodligen var  där dörrens första lås satt innan man förnyade låset... hade varit kul och haft den gamla nyckeln....
 Nu ska här väckas liten för att äta lunch. Och eftersom jag är gräsänka denna vecka då min make jobbar i Norge, kommer jag inte jobba mer än till helgen så kanske det blir lite tid för pyssel. Ha en bra ny vecka alla! tusenkramar, Mia.

3 kommentarer:

 1. Ååååå min vän så härlig dörren är, helt ljuvlig. Kan se den framför mig;) Vackra sak.

  Längtar så tills vi ses på Tisdag ska bli så roligt. Nu har jag ju beslutat att testa det här med eget företag, eller rättare sagt om jag förstår något så ska jag testa på det;) Men om bara denna förkylning kan släppa så jag kan orka göra en massa nu när barnen är på dagis. Men håll tummarna;)

  Massa kramar på dig min vän och om du vet något som är bra på det ekonomiska så hör gärna av dig. (kommer inte kunna bokföra själv för jag fattar inget)

  Puss och kram

  SvaraRadera
 2. WOW just what I was searching for. Came here by searching for colección

  Review my web site - Pure Green Coffee Bean Extract

  SvaraRadera
 3. Hey there, I found your site blogger.com while browsing http://lillstuganloppis.
  blogspot.se/. Have you ever thought of including a few things more than
  only text in your articles? Don't get me wrong, your writing is excellent. However, I think that if you integrated some other forms of media (such as videos, visuals, pictures) you could potentially make your entries more substantive and alluring. Your material is top notch, yet if you apply more diverse media, this site could without a doubt be one of the better in its subject in comparison to other sites on .

  Feel free to surf to my homepage :: cum2eat

  SvaraRadera