tisdag 7 augusti 2012

tillfixning, tillverkning och tolkning....

En glimt av Lillstugans till-fixade entre
 
Min personliga tag, men ett exempel på ett av alla tags som kan erbjudas inne i Lillstugan


God dag i hus och hem därute...så var vi tillbaka i verkligheten igen..eller tillbaka till rutiner..eller bara helt enkelt slut på semestern för denna sommaren...för en del.
Vi hade ju loppisöppet i söndags, med stor succe för oss, med våra ögon mätt. Det såldes en hel del och bla såldes det ett par saker som har haft sin speciella plats i våra hjärtan. Vi konstaterade snabbt att den största succen låg i att dessa mer eller mindre personliga saker som såldes, hittade hem till nya ägare som kändes att de hittat något som skulle komma att betyda en del för dem.ROLIGT!. Inför söndagens öppethållande kändes det som att entren var tvungen att fixas till lite... det innebar grävning grävning och grävning..och bära sten....och 2 sömnlösa nätter med träningsvärk...även tillverkningen av våra alster har kommit igång..min underbara partner A har fått fatt i flitens låga...så är man intresserad av våra alster..kika in hos oss! antingen här på bloggen, där ni kommer att hitta en hel del inom kort, eller så kommer ni helt sonika hit till vår loppis!
2 av rubrikens ord avklarade.. nu till det sista ordets betydelse...tolkning... ja, vi har ju i sommar startat upp vår loppis,vår dröm....och söndagen kunde man ju antingen se som en säsongsavslutning eller helt sonika som en början på något..för vi tänker inte stänga för säsongen! nä håll koll, för här kommer att hållas öppet med jämna mellanrum. Vi har en liten fundering till... julmarknad.... men den funderingen är än så länge i sin linda så den återkommer vi med... men visst blir ni lockade;) Nu när ni ändå är här.. inne finns just nu 6 helt felfria mattallrikar, Stig Lindberg, modell Dart! ett riktigt fynd! dessutom finns det en del vackra vaser som förmodligen är Gullaskruf. Passa på, för rätt som det är, så är de sålda.
Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar