fredag 28 december 2012

God fortsättning....

En glasbehållare som fanns inne på lillstugans loppis, fick nytt juleliv....(japp,A det är din)
God fortsättning på er där ute i världen...Här på norrgården går livet sin gilla gång. Julen genomfördes med bravur och vi kunde sitta ALLA i köket! sååå underbar känsla att både vuxna och barn satt tillsammans och åt mat.. köksön fungerade perfekt som en naturlig buffe och min lilla marmor-bänk blev till en godishörna.. en annan bänk fungerade som uppställning av dryck, tallrikar och bestick. Känns som det hela blev precis som vi hade tänkt oss att köket skulle fungera som.. en riktig naturlig samlingsplats... alla åt och var glada och efter kalle anka kom tomten. Alla barn lyckliga och glada. Själva julafton avslutade jag med att ta med den konfirmationsläsande sonen på nattgudstjänst, för att lyssna på en fantastisk sångerska vid namn Natalie Cevallios.
Så nu är då vår resa nästan färdig med köksbygget. det saknas lister, nya dörrkarmar och lite hyllor och min underbara marmor-skiva ska få en inramning av trä och dessutom ska det bli en kryddhylla ovanför.. så givetvis kommer jag att hålla er uppdaterade om den lilla slutspurten oxå. Och nu inleder vi nästa fas av pyssel här på lillstugan/norrgården. påsk är ju nästa stora högtid,och snart kommer en ny härlig säsong med loppistider på programmet. Så här är det dags att förbereda de stora omställningarna, städa undan lite julpyssel osv. Nu har jag min jobbhelg så det blir inget vidare gjort i den vägen, men ska jobba på så gott jag kan. Samarbetet med CbA kommer oxå att trappas upp i takt med en ny säsong som är på väg.. och kanske kanske har vi ett annat samarbete på G.. vi får se sa blinda sarah....
Nu får ni hålla tillgodo med några bilder så ses vi snart igen... Ha det göttigt därute och till er alla
ett riktigt GOTT NYTT PYSSELÅR!!!!!tusenkramar, Mia.
Vårt julebord...det fanns ett till såklart när vi var alla. Men så här ser det ut nu.

Godisbordet.. lägg märke till mina barns underbara jullyktor jag fick....

Jag måste nog åka och handla stearinljus.....

5 kommentarer:

  1. Så fint Mia! Hoppas på att få se det irl :-) Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Så fint med vita väggar!! och lamporna över bordet!
    Önskar dej en fin kväll!
    Kramar från mej!

    SvaraRadera
  3. Men ååååååå så vackert min vän, så otroligt vackert. Stolarna och bordet är fantastiska;) och så roligt med glaspäronet;) Saknar dig i massor och längtar tills vi ses igen. Massa kramar och en och en annan puss med)

    SvaraRadera
  4. Jag bloggar inte i morgont så jag passar på att önska dej ett GOTT NYTT ÅR !
    kram bia

    SvaraRadera