söndag 9 december 2012

Ibland tappar man bara orken.......

köksfläkten i sin helhet (Franke)

Norrgården -23*

Norrgårdens Design och CbA
God söndagskväll och ursäkta.... Ja jag lovade ju att jag skulle gjort ett inlägg dagen efter det förra, men ibland tar bara orken slut... ingen bra ursäkt, men en förklaring dock.. är väl så att man kanske trota all vilja i världen inte kan genomföra allt man intalat sig själv att man ska göra... men men.. nu är jag här igen. Köksprocessen framskrider i sakta mak.. det  börjar bli svårt att få till bra detaljbilder som gör att man ser de stora skillnaderna, för nu är ju det mesta färdigt egentligen.. nu är det diverse el, lister och diskbänk med kakel framför allt som saknas... fast det där med kakel vet vi inte riktigt om det blir... vi (eller jag) har funderat på om det kanske skulle bli snyggt med en frostad glasskiva i stället.... ja det tål att funderas på..
Sedan har vi ju det där med min marmorskiva som ska på ett skåp oxå...det ska min käre svärfar hjälpa till med... OCH hyllor... det ska vara öppna hyllplan ovanför min skiva.. där det oxå ska upp en kryddhylla, typ kryddhylla med Reda glasbehållare. Men helt färdigt till jul blir det ju inte... såpass att vi kan använda köket dock.. för i nästsa vecka kommer diskbänken och då kommer rörmokaren och kopplar in diskmaskin/diskbänk och golvvärmen...

I lördags hade ju jag och Annie (med Choices by Annie)en liten julmarknad..sanningen att säga så var det mest ett litet test, för vi har ju en idé om en framtida julmarknad med flera hantverkare av olika slag. En marknad där det andas julstämning på lantlig nivå. Jag vill rikta ett särskilt TACK till vår egen ´stamgäst`,Carita! hoppas att du blir oss trogen:). Men vår marknad hade underbara julsaker och god glögg, korvgrillning i mörkret och framför allt en härlig stund tillsammans.

Sedan har jag ju fått inte bara en utan hela 2 awarder!!! jättekul! jag som är så ny på detta ska i ett annat inlägg försöka mig på att hantera de som man ska och svara på frågorna som medföljde. Men för nu riktar jag ett stort TACK  till choicesbyannie för awarderna!
CbA´s underbara julkulor!! Intresserade?? bara maila eller gå in på CbA´s sida.

HELEN!! denna bild är till dig...;) jag fick till en adventsljusstake till slut;)

Våra handtag är monterade nu! och i morgon kommer knopparna till överskåpen!!
Och till slut fick jag till en adventsljusstake! så

-Mörknet tätnar i advent, och vårt andra ljus blir tänt.Gud bevara dom som gråter, låt dom le och leka åter...
Med denna adventsvers säger jag god kväll! och varma kramar i kylan till er alla....Mia.

4 kommentarer:

  1. Åååå söta du, visst är det ok att tappa orken ibland, jag gör det allt som oftast fast på något sätt har jag kommit på att bloggen är viktig för mitt välmående så bloggen prioriteras saker som disk och annat tråkigt bortprioriteras;) Tack än en gång för en mycket trevlig lördag;)

    Hörs snart igen. Massa kramar
    Annie

    SvaraRadera
  2. Ni är väl för härliga :)
    Kram till er båda för era härliga initiativ.
    På nästa års julmarknad vill Övergården vara med och sälja julgranskulor (ni vet vilka!).
    Carita

    SvaraRadera
  3. Ska bli kul att se köket helt klart...det verkar ju lovande:))
    Ha en fin dag, och stressa inte för mycket...
    Kram Bia

    SvaraRadera
  4. Ja man får tappa orken ibland ...och grattis till dina awarder
    kram Rosa

    SvaraRadera