måndag 26 november 2012

Måndagshäng......

God morgon..eller kanske förmiddag mer korrekt sagt... Här är det en gråmulen, regnig och ruskig morgon. Elden brinner och ljuset på bordet likaså. Kaffet är i koppen och lillan sover sin förmiddagsnapp.... OCH ..
snickarkillarna är här och hänger våra skåp!!!!! underbart måndagshäng!! sämre kunde man ju ha det.
Helgen har flutit på utan risken för sysslolöshet. Fredagen tillbringade jag med mina kära svärföräldrar och några till och vi gjorde ungefär 30 m julkorv. Sååå kul! kommer definitivt att göra mer korv här hemma, och eftersom jag jagar är väl risken stor att det kan bli någon viltkorv av något slag. Lördagen tillbringades med en tur ner till Skåne, till vår stora dotter som bor där.Väl där hann vi faktiskt med ett litet loppisbesök. Kul!
söndag, ja då var svärpäronen här och bästa svärfar hjälpte min händige make att sätta fönstersmygarna, som svärfar tillverkat, på plats... Gissa om jag älskar mina stora breda fönsterbrädor!!!
Kvällen har ju inte kommit ännu, men det finns åtskilligt på schemat som måste göras.. får se om jag sorterar bort några göromål och koncentrerar mig på det som känns mest viktigt!;)
Här kommer en liten bildkavalkad som avslutet på inlägget för nu.  Ta  vara på varandra och livet för det ska levas nu...... kramgott på er!, Mia.

en av mina härliga smygar/fönsterbrädor! ska målas såklart, men de mäter  nästan 30 cm!!!! på djupet!!! plats för massa piff!!!

röran före skåpshänget. :)

mitt underbara skånska loppisfynd.!!!

fågeltava på G ,Norrgårdens Design.

suddig bild, men så kändes det efter sprayflaskans framfart på kottarna/klädnyporna...

3 kommentarer:

  1. Vad kul att göra korv, tyvärr är det bara jag som äter det i min fam. så det blir sällan...
    Idag ska vi till torpet o sätta upp adv.staken och stjärna...vi bor ju inte där över vintern, men det känns bra och det är fint att det lyser där ändå...
    Ha en fin dag !
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Åh ljuvliga korv;) Så roligt att samlas och göra något sådant;) Läääängtar såååååå tills jag får träffa dig, se köket, krama dina barn och anordna julmarkand med dig;)

    Massa kramar på dig min vän
    Puss
    Annie

    SvaraRadera